Ünnepség

2023.10.03. 15:30

Átadták az év nagymamája és nagypapája címeket Eleken

Átadtuk a napokban az év nagymamája és nagypapája elismeréseket – adta hírül kedden Szelezsán György, Elek polgármestere. Elárulta, idén is a városi idősek napja ünnepség keretében találtak gazdára ezen címek.

Vásári Erzsébet

Fotó: Gabriel János

Kiderült, az unokák által benyújtott pályázatok alapján az Ügyrendi, Társadalmi Kapcsolatok, Kulturális és Sport Bizottság ítéli oda évről évre az év nagymamája és az év nagypapája elismeréseket. Idén pedig a bizottság rendhagyó módon két év nagymamáját és nagypapáját választott, mivel számos rendkívül jó pályázat érkezett be.

A 2023-as év nagymamái László Jánosné, aki a megtisztelő címet unokája, Popucza Olivér ajánlására nyerte el, valamint Gémes Józsefné, akit szintén unokája, Orestyák Bence ajánlott az elismerésre.

A 2023-as év nagypapái pedig Szelényi Ernő – a megtisztelő címet unokája Kovács Vanda ajánlására nyerte el –, valamint Bukor János, őt is unokája, Samu Gergő ajánlotta. Szelezsán György végül hangsúlyozta, hálás a gyerekeknek a szuper pályázati beadványokért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában