Idősek világnapja

2023.10.05. 13:19

A sarkadiak tízezer lelkes családjának mélyen tisztelt tagjait köszöntötték

Dr. Mokán István polgármester szerint fontos, hogy ne csak a világnapon figyeljünk oda az idősekre.

Licska Balázs

Az Éden Campban köszöntötte az időseket a városvezetés

Forrás: Sarkad

Fotó: Fazekas László

Az idősek világnapja alkalmából köszöntötte, vendégelte meg a városvezetés a minap a nyugdíjasokat Sarkadon, az Éden Campben – írták az önkormányzat Facebook-oldalán, hozzátéve, hogy meghívást kaptak a rendezvényre a Sarkadi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete, a Sarkadi és Vidéke ÁFÉSZ Nyugdíjas Egyesület, a Mozgáskorlátozottak Békés Megyei Egyesülete és a Mozgáskorlátozottak Dél-Alföldi Regionális Egyesülete sarkadi csoportja, valamint a Cukorbetegek Sarkadi Egyesülete nyugdíjas, sarkadi tagjai.

– Az idősek a sarkadiak nagy, tízezer lelkes családjának nagyra becsült, mélyen tisztelt tagjai – hangsúlyozta köszöntő beszédében dr. Mokán István polgármester. Bár október 1-je az idősek világnapja, a városvezető szerint az év többi napján is fontos odafigyelni az idősekre, szeretettel fordulni hozzájuk, és egy kedves szó kíséretében megfogni a kezüket. Kiemelte: minden nap meg kell találnunk az alkalmat arra, hogy megköszönjük az időseknek mindazt a jót, szeretetet, törődést és bölcsességet, amit tőlük kaptunk, valamint ki kell fejeznünk, hogy számíthatnak ránk és nagyon fontosak nekünk.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában