Orosháza

2023.09.15. 12:36

Ötezer jégkrémet osztott ki a Rotary

Ismét egy fiataloknak szóló élményt kínált a Rotary Klub Orosháza: jégkrémet juttatott el orosházi és a térségben működő oktatási intézmények fiataljainak pénteken.

Csete Ilona

Az orosházi evangélikus iskolában is nagy sikere volt

Fotó: Nagy Kristóf

Raklapnyi csomag jelezte, itt nem néhány pálcikás, jeges élvezet vár néhány gyermekre. Sőt! Speciális hűtőkapacitást is igénybe vettek az aktivisták, mert az ötezer jégkrémnek kellett a hely és a szakszerű tárolás mindaddig, amíg a célszemélyekhez, vagyis az iskolásokhoz eljut.

Polyák János a Rotary Klub Orosháza elnöke elmondta, 17 intézmény csatlakozott hozzájuk. Lett nagy öröm Orosházán kívül Gádoroson, Csanádapácán, Kaszaperen, Pusztaföldváron, Tótkomlóson és a sort még hosszan folytathatnánk...
S hogy miként jutott ennyi jeges finomsághoz ennyi gyermek? A Szolnoki Rotary Klub egyik tagja e jégkrém gyártásával foglalkozik. Az ő segítségével az orosházi klub több mint ötezer jégkrémet tudott így szétosztani pénteken az iskolások (és természetesen az ott dolgozók) körében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában