Magyar Falu Program

2023.09.16. 20:02

KIlenc önkormányzat nyert járdafelújításra Dél-Békésben

Kilenc dél-békési település majd 50 millió forintból járdafelújítást végezhet a Magyar Falu Program keretében elnyert támogatásokból. Erdős Norbert, a 4. számú választókerület országgyűlési képviselője közösségi oldalán számolt be arról, melyik önkormányzat mennyi forráshoz jutott.

Csete Ilona

Számos települést érintenek a munkálatok.

Fotó: Illusztráció: MW

A nyár közepén polgármestereinkkel a Magyar Falu Program keretében megjelent járdafelújítási lehetőségre adtunk be pályázatokat. Sok tervezéssel, utánajárással és küzdelmes egyeztetésekkel teli hetek voltak, de megérte a fáradtságot, hiszen kilenc településünkön közel 50 millió forint értékben tudunk hamarosan járdákat felújítani – tájékoztatta a nyilvánosságot a politikus.

Magyardombegyház 9,9 millió forintot fordíthat erre a célra, Békéssámson, Csanádapáca, Kardoskút, Kaszaper, Kunágota, Lőkösháza, Pusztaföldvár, Pusztaottlaka önkormányzata pedig 4,9 millió forintból újíthat fel járdákat a településen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában