A szakmák sokszínű világa

2023.09.25. 07:16

Helló, meló! Pályaorientációs alkotópályázatot hirdetett a kamara a felső tagozatosoknak

Helló, meló! 2023. címmel hirdetett pályaorientációs alkotópályázatot a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara az 5-6., illetve a 7-8. osztályosok számára. A felső tagozatos általános iskolásoknak azt kell megmutatniuk, hogy milyennek képzelik a szakmák sokszínű világát – közölték a kamaránál.

Licska Balázs

Rajzzal is lehet pályázni.

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

A Kulturális és Innovációs Minisztérium által támogatott pályázatra a fiatalok rajzolhatnak, festhetnek, ragaszthatnak, de gondolkodhatnak A/3-as méretű tér- vagy síkbeli alkotásban, sőt fotóban is. Egy alkotó több munkát is benyújthat, ha azok különböző technikával készültek és más témát mutatnak be. A beérkező műveket háromtagú szakmai zsűri értékeli majd. Az október 17-ig beérkezett alkotásokból pedig a kamara kiállítást rendez októberben Békéscsabán, a Csaba Centerben.

A pályázati kiírás és a jelentkezési lap megtalálható a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara tovabbtanulasbekes.hu honlapján, valamint a JóPálya – és a Tiéd?! Facebook oldalán is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában