Békéscsaba

2023.09.11. 12:23

A retróbulin négy diszkós legenda kapaszkodott a mikrofonba a Nádasban - galériával

Telt házas bulin pörgette le a házigazda Fekete László lemezlovas diszkós barátaival a ’80-as évek nagy slágereit szombattól vasárnap hajnalig a békéscsabai Nádas Sörözőben.

Nyemcsok László

Fergeteges hangulatban, varázslatos fények között zajlott a retróbuli

A diszkó fergeteges hangulatban zajlott, szinte mindenki táncra perdült. Fekete László Gedó Józsefet, Krista Lajost és Jobbágy Zoltánt hívta meg a közös múltidézésre. Ebben a sorrendben kapaszkodtak a mikrofonba, és nyomták a szöveget és a számokat. 

A vendég diszkósok egyenként háromnegyed órás műsorral rukkoltak elő. Jól mutatja azt, mennyire jól érezték magukat a vendégek, hogy hajnali kettő helyett háromig tartott a buli. A hajnali egy után távozó vendég Dj-ket a közönség vastapssal jutalmazta, ami nekik, és a retródiszkót tovább folytató Fekete Lászlónak is jólesett.

Fekete László elmondta, a következő retró bulit október 14-én tartják a Nádasban, és az élelmesebbek már foglaltak is asztalt maguknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában