Viharos időjárás

2023.08.02. 10:13

Szeptemberre halasztják az Eleki Városnapot

Viharos időjárást jósoltak szombatra, ezért a rendezvényt egy hónappal később tartják meg Eleken.

Vásári Erzsébet

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

Az augusztus 5. napjára meghirdetett Eleki Városnap és a hozzá kapcsolódó programsorozat, így különösen a futó- és kerékpárverseny, a meteorológiai szolgálat által előrejelzett esős, erősen viharos időjárás miatt és mindannyiunk biztonsága érdekében elmarad – tájékoztatta a lakosságot kedden Szelezsán György polgármester.

Ismertette, a rendezvény kétnapos lesz, amit egy bő hónappal később, szeptember 8-án, pénteken és 9-én, szombaton tartanak meg. Hozzátette, hamarosan megjelenik a rendezvény programja, amelyben az eredetihez képest a fellépők nem változnak, maximum bővülni fog a kínálat.

Szelezsán György kifejtette, a futó- és kerékpárversenyt szeptember 9-én, szombaton tartják meg, a befizetett előnevezési díjak természetesen az új időpontra is érvényesek, ezért ismételt nevezésre nincs szükség. Amennyiben valaki az új időpontban nem tud részt venni az eseményen, úgy kéri, hogy a [email protected] email címre jelezze azt, és számára a nevezési díjat visszafizetik.

Végül kiemelte, azon kereskedőknek, akik részvételi szándékukat már jelezték, új kérelem benyújtását nem kell kezdeményezniük, számukra a már kiállított igazolás, illetve közterület-használati engedély az új időpontban érvényes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában