Békéscsaba

2023.08.19. 11:01

Számos problémát orvosoltak Jaminában

Számos ügyben fordult az elmúlt időszakban hivatalosan a polgármesteri hivatalhoz, hogy a felmerült problémákat megoldhassák – jelezte Opauszki Zoltán városi tanácsnok, jaminai önkormányzati képviselő a Facebook oldalán.

Licska Balázs

Kiemelte: mindig is azt vallotta, hogy a lakókörnyezet akkor lehet otthonos, élhető, ha rendben tartják, ha ügyelnek az értékekre. A rend fenntartásához pedig szükség van a helyiek, a családok, az önkormányzati képviselő és a polgármesteri hivatal együttműködésére.

Sorolta, hogy a Franklin utca folytatását képező dűlőn, a Franklin utcai szociális bérlakásoknál, valamint Felsőnyomáson lévő illegális szemétlerakatok miatt tett bejelentést. Segítséget kért a Korona és Nyugati utcák által határolt utcák szervezett hulladékszállításának biztosításához. Jelezte, hogy vannak gondozatlan területek, ahol kaszálni szükséges. Kukát kért a Veres Péter utca 93. szám előtti buszváróhoz. Szólt, hogy a Veres Péter utcai játszótérnél meghibásodott egy játszóeszköz, illetve, hogy fák száradtak ki a Veres Péter utcai és a KRESZ-park területén. A gyűjtőutakon az útpadkák rendbe tételét is kezdeményezte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában