Gazdag program

2023.08.05. 09:24

Öt héten át tartottak a nyári napközis táborok Békéscsabán

A Lencsési Általános Iskolában és az Erzsébethelyi Általános Iskolában, összesen több mint 1100 gyermekkel megtartott nyári napközis tábort értékelte Varga Tamás. Békéscsaba alpolgármestere leszögezte: a gyermekeket látva és a visszajelzések alapján elmondható, hogy 2023-ban is élményekben gazdag, vidám napokat tölthettek a táborozók a két helyszínen.

Beol.hu

Népszerű volt a fúvósok meglepetéskoncertje is.

Fotó: Facebook

„Az önkormányzat tízmillió forint biztosításával, a Békéscsabai Tankerületi Központtal együttműködve, a Békéscsabai Családsegítő és Gyermekjóléti Központ szervezésében 5 héten, azaz 25 napon keresztül biztosított kedvezményes táborozási lehetőséget a két helyszínen. Ehhez a táboroztató pedagógusok, szociális munkások odaadó munkáján, kreavitásán túl művészek, sportolók, civil szervezetek – felsorolni is nehéz volna, mennyi – önkéntesen felajánlott programjai is nagyban hozzájárultak” – írta közösségi oldalán Varga Tamás.

Mint fogalmazott, az utolsó hét egyik kiemelkedő eseménye a Toscana-t megjárt Körösparti Vasutas Koncert Fúvószenekar látogatása volt. A zenekar tagjai hangszerbemutatóval, kis koncerttel kedveskedtek a gyerekeknek, aminek köszönhetően jó hangulatban telt ez a délelőtt is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában