Világítás

2023.08.14. 17:38

LED-csere: közeleg a keddi határidő - az orosháziaknak segítenek

Augusztus 15. az utolsó nap, amikor regisztrálhatnak az orosháziak az ingyenes lakossági LED-csere programra. Noha keddenként nincs ügyfélfogadás a polgármesteri hivatalban, a határidőre tekintettel fogadják mindazokat, akiknek segítségre van szüksége az online regisztrációhoz.

Csete Ilona

Fotó: Shutterstock

Orosháza önkormányzata örömmel csatlakozott a CYEB Kft. által meghirdetett akcióhoz, aminek a keretében térítésmentesen kaphatnak az orosháziak energiatakarékos LED fényforrásokat. Az energiahatékonyabb világítótestek használata a háztartások kiadásainak csökkentése mellett a környezetvédelem szempontjából is jó lépés. Regisztrálni a https://www.ledcsere.hu/ oldalon a jelentkezés gombra kattintva lehet mindazoknak, akiknek a nevén van a villanyszámla. A jelentkezéshez mindössze néhány adat kitöltésére és okmányok (személyigazolvány, lakcímkártya, villanyszámla) feltöltésére lesz szükség, átvevőhelyként pedig Orosházát kell megjelölni.

A polgármesteri hivatal szociális feladatokat ellátó osztályának kollektívája segítséget nyújt mindazoknak, aki internet/e-mail cím hiányában nem tudtak regisztrálni. Erre augusztus 15., kedd az utolsó lehetőség. Ügyfélfogadás ezen a napon nincs, de a LED-csere regisztráció miatt érkező lakosokat 8 és 16 óra között fogadják az osztály munkatársai és segítenek.

A LED-izzókat november hónapban vehetik majd át az orosháziak az önkormányzat által jelölt helyszínen és időpontban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában