Zenekar

2023.08.16. 14:26

Koncertélményt kínál a mezőhegyesieknek a Magyar Rhapsody Projekt

Különleges zenei élmény vár a mezőhegyesiekre augusztus 19-én. Az államalapítás ünnepére kétnapos programmal készülő önkormányzat a szombati program keretében is műfaji sokszínűséget kínál. A fő attrakció a Magyar Rhapsody Projekt és Molnár Levente élő koncertje.

Csete Ilona

Szombaton koncerteznek Mezőhegyesen.

Forrás: magyarrhapsodyprojekt.hu

A Magyar Rhapsody Projekt és Molnár Levente élő koncertjére várják a közönséget szombaton, 20 órakor az ÁMK mögötti tér színpadán. Pap István Tibor polgármester elmondta, igyekeztek olyan színes és változatos eseménysort kínálni a lakosságnak, amiből mindenki ízlése szerint válogathat. 

Ismert előadók érkeznek Mezőhegyesre, az este kiemelkedő eseménye a Levédia című albumával a nagy magyar zeneszerzők, népdalgyűjtők és a magyar kultúra népzenei gyökerei előtt tisztelgő Magyar Rhapsody Projekt. Zenészeik ötvözik a zenekar modern hangszereit a magyar népi hangszerekkel (tekerőlant, tárogató, töröksíp, koboz, népi furulyák). Legújabb, Őrző című daluk klipjében is a hagyomány egyesül a modernitással. Erről majd a mezőhegyesi közönség is meggyőződhet. A Magyar Rhapsody Projekt a Nemzeti Ménesbirtok támogatásával valósul meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában