Visszatekintő

2023.08.13. 18:14

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

Forrás: shutterstock

Mömax nyílik Békéscsabán, az áruház a Szarvasi úti felüljáró jaminai oldalán fog felépülni – írta Opauszki Zoltán városi tanácsnok, jaminai önkormányzati képviselő a Facebook oldalán, hozzátéve, erről tanúskodik egy, a felüljáró mellett kitett tábla is.

Mintegy 25 százalékkal több turista, illetve helyi lakos kereste fel idén a szarvasi Tourinformot – derült ki Hamzáné Szécsi Ágnes irodavezető beszámolójából. Megtudtuk, a városba érkezők egyre nagyobb számban keresik fel a nevezetességek mellett immár a helyi piacot is a kézműves termékeket és a térség specialitásait kutatva.

A Kettős-Körösön kialakított stégelemekről rendeznek zenés tűzijátékot augusztus 20-án, este fél kilenctől Békésen – közölte Facebook-oldalán Kálmán Tibor.

A hét első felében összesen 100 mázsa háromnyaras pontyot helyeztek, helyeznek ki a vizeinkbe.

A városi kapitányság hétfőn engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vett két férfit.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában