Orosháza

2023.07.02. 06:35

Tonnákat mozgatott meg fogaival Sinka „Popey” Zsolt – videóval

Aki nem hiszi el, az legközelebb legyen részese annak az extrém emberi teljesítménynek, amit az orosházi főtéren második alkalommal mutatott be szombaton az erősember, Sinka „Popey” Zsolt. Fogaival tonnákat mozgatott meg. Már tavaly lenyűgözte a kíváncsiskodókat fizikai teljesítményével és fogsorának kivételes erejével. Idén a hatalmas traktor ugyan megizzasztotta, de nem adta fel.

Csete Ilona

Sinka Popey Zsolt a hatalmas traktort is elhúzta, igaz, megizzasztotta a járgány

Dávid Zoltán polgármester nyitotta meg a húzós szombati programot, köszöntötte a sportembert és csapatát, akik megszervezték a családi programot. Örömmel nyugtázta, milyen sokan ellátogattak és várakozással teli kíváncsisággal álltak a kordonok körül, hogy részesei legyenek a nem hétköznapi emberi teljesítménynek.

Az eső a műsor része – tréfálkozott Popey jó barátja, Goldhand, a hangulatfelelős, amikor cseperegni, majd nagy szemekkel esni kezdett. Ez viszont a közönséget, sőt, a fellépő táncosokat se riasztotta vissza, a hangulat alakulóban volt, Sinka „Popey” Zsolt pedig be akarta bizonyítani, ereje a régi. Sőt!

A kíváncsi orosháziak megtöltötték a főteret, az extrém teljesítmény vonzotta őket a programra

Ezt először két olyan személyszállító kisbusszal tette, amik egyenként 18 főt képesek fuvarozni. Minden gond nélkül kimozdította, majd húzta métereken át a járműveket. Bemelegítésnek nem volt rossz...

Ám ami ezután várt az erősemberre, az feladta neki a leckét: begördült a főtérre hatalmas kerekeken a traktor. Ekkor esett legjobban az eső, csúszott a burkolat, volt némi kis emelkedő az úttesten, egy szó, mint száz, nem volt egyszerű. Ám a sportember nem adta fel. Nem számoltuk, hányadik próbálkozásra, de megmozdult a monstrum.

– Kicsi a tempó! – tréfálkozott vele cimborája, Goldhand, miközben Popey fogaival elhúzta a mezőgazdasági gépet a közönség nagy ovációja közepette. Nem sokat kellett várni a következő húzós bemutatóra se. Sinka Zsolt csak annyit mondott, ő gyorsan regenerálódik, csináljuk!

A kisvonatból gyerekek integettek, élvezték, hogy részesei lehettek az erősember produkciójának

És a gyerekek beültek a dottó kisvonatba, „masinisztájuk” ezúttal az erősember volt, s gurultak körbe a téren sok-sok méteren át.

Kalandor kamionja utolsóként állt a rajtvonalhoz. Popey nem sokat teketóriázott, ha már fogai közé akadt ez a brutál járgány farönkökkel megrakottan, nyomás, húzzuk el! És azt is elhúzta.

Ezzel sem ért véget a szombat délután: két motoros bőgette kétkerekűjét, indulásra készen, amikor Popey közéjük állva visszatartotta őket.

És ne feledjük: házat lehetett volna építeni abból, amennyi ytong téglát eltört Sinka Zsolt szombaton. Ez is része volt a show-nak.

Szombat este pedig megérkezett DJ Sterbinszky és lánya, Mynea, ők szolgáltatták a zenét és szórakoztatták az orosháziakat éjszaka.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában