Gyula

2023.07.07. 19:53

Telt házzal nyit a Hunguest Hotel Erkel felújított Munkácsy-szárnya, röpis lányokat is várnak

Vasárnap telt házzal nyit a gyulai Hunguest Hotel Erkel felújított Munkácsy-szárnya – tájékoztatott Facebook oldalán dr. Görgényi Ernő, a város polgármestere.

Papp Gábor

A negyedévente esedékes szállodavezetők reggelijének ezúttal az Erkel Hotel adott otthont.

Fotó: Facebook

Mint írta, a negyedévente esedékes szállodavezetők reggelijének ezúttal az Erkel Hotel adott otthont. A találkozón, melyen a gyulai turisztikai attrakciókat üzemeltető cégek ügyvezetői mellett a város összes nagyobb szállodájának vezetője és a kisebb szálláshelyeket tömörítő Gyulai Idegenforgalmi Egyesület vezetősége is részt vett, Boros Zoltán, a hotel igazgatója vezette körbe a jelenlévőket a korszerűsített négycsillagos épületrészben, melyben összesen 122 teljesen megújult szoba várja a vendégeket.

– Pénteken még a hotel dolgozói tesztelik a felújított szárnyat, vasárnap viszont telt házzal indul az éles üzem, a részben Békéscsabán rendezett U17-es röplabda leány Európa-bajnokság csapatainak többsége ugyanis az Erkel Hotelt választotta szálláshelyéül – tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában