Fejlesztések

2023.07.19. 13:18

Megállapodást kötött a vármegye önkormányzata és a Magyar Bankholding Zrt.

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött Békés Vármegye Önkormányzata és a Magyar Bankholding Zrt. A minap Békéscsabán aláírt megállapodás értelmében a bankcsoport tagjai mind projektfejlesztési, mind működésfinanszírozási tapasztalataikat, szaktudásukat még koncentráltabban kívánják a vármegyei és a régiós − elsősorban fenntarthatósági és zöld − fejlesztési elképzelések szolgálatába állítani.

Licska Balázs

Együttműködési megállapodást kötött a vármegye önkormányzata és a Magyar Bankholding Zrt

Fotó: Fotó: Gubis Mariann/BVMÖ

A most megkötött megállapodás alapján a felek fokozottan keresik az együttműködési lehetőségeket az önkormányzati infrastruktúra fejlesztése; az önkormányzatok, a kis- és középvállalkozások energetikai fejlesztése; a foglalkoztatási hatékonyságot eredményező gazdaságfejlesztés; valamint a kis- és középvállalkozások, továbbá az agrárium fenntartható fejlesztésének területein – ismertette a részleteket Zalai Mihály, Békés Vármegye Önkormányzatának elnöke.

Az MBH Bank széleskörű szolgáltatással segít összeállítani a helyi fejlesztési programokhoz, projektekhez szükséges fenntartható finanszírozási eszközöket. Ennek során komplex települési- és városfejlesztési tanácsadást, valamint igény esetén zöld, fenntarthatósági és digitális célokat szolgáló teljes körű pályázati menedzsmentet kínál. Támogatást nyújt továbbá a célok megvalósítását leginkább elősegítő finanszírozási struktúra – például hitel, tőke, kötvény, lízing, faktoring – összeállításában is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában