Békés

2023.07.17. 10:27

Kerékpáron járja körül választókerületét Kálmán Tibor

Választókerülete minden részét körbejárja kerékpáron Kálmán Tibor, Békés polgármestere, önkormányzati képviselő. Múlt héten több mint 30 utcát keresett fel.

Papp Gábor

Kálmán Tibor

Fotó: Gazsó János

– Sok érdekes, tanulságos beszélgetést, személyes tapasztalatot jelentenek számomra az immár évek óta zajló utcafórumok – fogalmazott. – A csütörtöki nappal ennek egy „mobilabb” formáját, a kerékpáros bejárást kezdtem meg. Az elmúlt évek során tapasztaltam, hogy a személyes találkozás, tapasztalatszerzés segíti elő leginkább egy közösség hatékony képviseletét akár kerületi, akár városi szintről beszélünk. Hiszem, hogy úgy az ünnepek, mint a krízishelyzetek során egyaránt szükség van arra, hogy elmondhassuk egymásnak gondolatainkat. Hamarosan a kerület további utcáit is felkeresem, illetve saját választókerületem után a város több pontját is szeretném bejárni a tegnapihoz hasonló, kötetlenebb formában. Ezúton is köszönöm mindazok bizalmát, biztatását és meglátásait, akik megosztották velem véleményüket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában