Nyáresti program

2023.07.16. 09:42

Családi napot tartottak Békésen – galériával

Családi napot szerveztek szombaton délután, illetve este a békési Gödörben, amelynek programjain szép számú érdeklődő vett részt.

Papp Gábor

A családi napra sokan kilátogattak.

Fotó: Bencsik Ádám

Az eseményen kirakodó vásár, légvár és népi játékok egyaránt várták a látogatókat az Erzsébet-ligetben, majd a Retro Mesezenekar lépett színpadra, amelynek tagjai gyermekkorunk meséinek dalait adták elő. Este 6 órakor érkezett Kefír és csapata, akik természetesen a V-Tech zenekar a legismertebb slágereit hozták el a közönségnek.

A családi nap zárásaként Oszlács Norbi, Dj Oszi pörgette a lemezeket. A programelem részeként a retrótól napjainkig a legnagyobb diszkóslágerek szólaltak meg az Élővíz-csatorna partján található területen, és a meleg enyhülésével párhuzamosan sokan táncoltak is.

Dr. Pappné Darida Andrea, a Békés Városi Kulturális Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója hírportálunknak elmondta, a családi napot hiánypótló szándékkal hívták életre, mert a visszajelzések szerint a városban szükség van könnyed, nyáresti programra. A kezdeményezésnek egyébként már tavaly is sikere volt, ezért is folytatták a programot.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában