MVM

2023.06.25. 14:15

Vihar után: csabai szakemberek is dolgoznak az áramhálózat helyreállításán

A péntek éjszakai vihar után még mindig vannak az országban olyan helyek, ahol nincs áramszolgáltatás: az MVM békéscsabai, szegedi, bajai régióiból is dolgoznak szakemberek a kecskeméti régió áramellátásának helyreállításán.

Beol.hu

„Ezúton is köszönjük türelmüket, hiszen tudjuk, hogy még mindig van közel 2000 ügyfelünk, elsősorban a kecskeméti régióban, akinél nem állt helyre az áramszolgáltatás. Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy a most már elsősorban kisfeszültségű oszlopcseréket, hálózatépítést igénylő hálózatszakaszokat a lehető leghamarabb helyreállítsuk” – írták vasárnap délután az MVM közösség oldalán.

„Az MVM Démász békéscsabai, szegedi, bajai régióiból is dolgoznak szakembereink a kecskeméti régió áramellátásának helyreállításán, sőt még az MVM Émász szerelői is besegítenek. Minden erőfeszítésünk ellenére előfordulhat, hogy a mai napon nem végzünk minden, általunk ismert hiba megszüntetésével, ezért továbbra is számítunk ügyfeleink megértő türelmére. Hogy érzékeltessük a rendkívüli helyreállítási ütem nagyságát: szombaton 16 középfeszültségű hálózati üzemzavart állítottak helyre munkatársaink, ami hagyományos körülmények között egy hétre jutó mennyiség lenne” – fogalmaztak az áramszolgáltató oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában