Elismerés

2023.06.30. 13:17

Tanári Táncsics-díjat kapott az orosházi Fodor Éva tanárnő

Tanári Táncsics-díjat kapott az idei tanévzáró ünnepségen az orosházi Táncsics gimnázium pedagógusa, Fodor Éva. A díj odaítélése a tantestület tagjainak titkos szavazása útján történik. A 2022/2023-as tanévben a legtöbb szavazatot ő kapta.

Csete Ilona

A tantestület Fodor Évának ítélte a Táncsics-díjat. Fotó: H. B.

A Táncsics gimnáziumhoz Fodor Éva diákkora óta kötődik, hiszen ott érettségizett. A Szegedi Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán szerezte magyar-orosz szakos általános iskolai tanári végzettségét 1991-ben. 1995-ben lett a Táncsics Mihály Gimnázium és Szakközépiskola tanára.

Tudását, szakmai felkészültségét folyamatosan fejlesztette. Német szakos középiskolai tanári diplomát szerzett a József Attila Tudományegyetemen 1998-ban, majd a Szegedi Tudományegyetemen magyar szakos középiskolai tanári oklevelet kapott 2001-ben. Pedagógus szakvizsgát tett, 2018-ban pedig Mesterpedagógus minősítést szerzett. Szaktanácsadóként is tevékenykedik.

A tehetséggondozó program keretében rendszeresen tart foglalkozásokat, felkészít diákokat felsőfokú tanulmányokra. Versenyzői az elmúlt években különböző országos és megyei versenyeken értek el kimagasló eredményeket. Az Édes Anyanyelvünk Nyelvhasználati Versenyre való eredményes felkészítő munkáját az Anyanyelvápolók Szövetsége 2016-ban Széphalom Emlékplakettel ismerte el.

Rendkívül következetes és precíz munkájával kiérdemelte kollégái megbecsülését és diákjai szeretetét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában