Lakossági fórum

2023.06.14. 11:49

Gyorsulási versenyre panaszkodtak a vésztőiek

Lakossági fórumot tartottak nemrég a művelődési központban. Többek között szóba került az is, hogy a Wesselényi és a Vörösmarty utcákban gyorsulási versenyt rendeznek.

Licska Balázs

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

Lakossági fórumot tartottak nemrég a művelődési központban, amelyen nagyjából nyolcvan vésztői jelent meg – Karakas Anikó polgármester, a képviselő-testület tagjai, dr. Medgyaszai László jegyző és a hivatal szakemberei mellett. A rendezvényen bemutatták Vésztő demográfiai mutatóit, a város pénzügyi helyzetét, az intézmények működését, hogy milyen rendezvények voltak és várhatók, illetve a pályázatokat.

Karakas Anikó polgármester elmondta, hogy olyan téma nem merült fel, amely a grémiumtól döntést igényelne, jellemzően a városba betévedő és kárt okozó vadakról, valamint a zöldterületek gondozásáról esett szó. Ezzel kapcsolatban hozzátette: igyekezzen mindenki a saját ingatlana előtt a lehető legnagyobb gondossággal eljárni, más közterületeken pedig a városüzemeltetési iroda szakemberei próbálnak minél előbb mindenhova odaérni.

De szóba került az is, hogy a Liszt Ferenc és Kossuth utca kereszteződésénél, a bicikliút végénél szükség lenne zebrára; hogy a Vörösmarty és a Toldi utcákon nagy a forgalom, van-e lehetőség itt a sebesség korlátozására; hogy a Wesselényi és a Vörösmarty utcákban gyorsulási versenyt rendeznek – derült ki a fórumról készült beszámolóból.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában