Orosháza

2023.06.22. 12:18

Eredményes diákjai által eredményes a református iskola

Rendkívül gazdag, eseményekben és eredményekben bővelkedő tanévet zárt Orosházán a református iskola. Arra törekszenek, hogy a napi tanulás mellett jusson idő az iskolai közösségi élet különböző formáinak a kialakítására, fejlesztésére, a tanulóknak a világról, önmagukról alkotott képének formálására.

Csete Ilona

Forrás: Shutterstock

Orosházán a református iskola tanulmányi eredménye 4,64 lett - hangzott el a tanévzáró ünnepségen. S hogy kik és milyen egyéni sikerek által járultak hozzá ehhez a szép teljesítményhez? Gulyásné Benkő Beáta igazgatóhelyettes ismeretette: 151 diák ért el kitűnő bizonyítványt, ami az iskola tanulólétszámának 31 százaléka (ők a Nemzeti Cirkuszművészeti Központtól mindannyian ingyenes cirkuszlátogatásra jogosító kupont is kaptak a jutalomkönyvek mellé). Általános nevelőtestületi dicséretet szavazott meg a tantestület 12 diáknak. A tanévzárón gratuláltak a 125 jeles tanulónak is (a kitűnő és a jeles tanulók számai 276 fő). Olasz Mónika önkormányzati képviselő a polgármesteri elismerésben részesített tanulóknak átadta az összesen 110 ezer forint értékű utalványt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában