Pályázat

2023.05.04. 10:51

Újra elindult a Tiszta udvar, rendes ház mozgalom Kondoroson

Évekkel ezelőtt, még a Csabagyöngye Kulturális Központ igazgatóhelyetteseként fogalmazódott meg Herczeg Tamás országgyűlési képviselőben, hogy milyen jó lenne újra feléleszteni az ’50-es évek végén indított „Tiszta udvar, rendes ház” mozgalmat.

Ny. L.

Fotó: Shutterstock

– Bizonyára sokan emlékeznek arra, milyen nagy becsülete volt annak, aki kitehette háza ajtajára ezt az elismerő táblát – hangsúlyozta Herczeg Tamás. – A Közösség a Fejlődésért Egyesületet kértem meg, hogy indítsuk el, szervezzük újra a mozgalmat. Több évtizednyi szünet után tavaly Békéscsabán kiosztottuk a Tiszta udvar, rendes ház elismerő táblákat, és a résztvevők díjakat, ajándékokat kaptak.

A képviselő kitért arra, idén Kondoroson is felélesztik ezt a hagyományt. Csatlakozott és közreműködik ebben a kondorosi önkormányzat.

– Ahogyan egykor, úgy most is nevezés útján lehet a kitüntető címet elnyerni – emelte ki a politikus. – A pályázat nemcsak ösztönzi, hanem el is ismeri azoknak az ingatlantulajdonosoknak, lakóknak, lakóközösségeknek a munkáját, akik sokat tesznek saját portájuk tisztán és rendben tartása, környezetük szebbé tétele érdekében.

Részletek és jelentkezés Herczeg Tamás honlapján: https://herczegtamas.hu/kondorosi-felhivas

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában