Békéscsaba

2023.05.06. 18:17

Mokry-majálison szórakoztak szombaton

Egész napos programmal és vendéglátással várták a vendégeket szombaton a Mokry Utcai Idősek Klubjában, ahol a szokásos Mokry-majálist rendezték meg.

Ny. L.

Csak annyi volt a ,,feladat”, hogy mindenki jó érezze magát

Fotó: Bencsik Ádám

A házigazda, Hanó Miklós alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője meghívását sokan fogadták el. Kolbászt, hurkát, cigánykát, lángost, csokoládét, üdítőt és sört is fogyaszthattak a megjelentek.

– Ez a program mindig arról szól, hogy a körzetben lakókkal együtt ünneplünk, jól érezzük magunkat, és közben számos téma feljön – hangsúlyozta Hanó Miklós.– Itt azonban nincsenek olyan kötöttségek, mint egy fogadóórán. Zeneszó és a jó ételek mellett beszélhetjük meg az ügyes-bajos dolgokat, miként azt is, kiknek, mi jelenti, okozza a legnagyobb örömet. A szülők, nagyszülők, gyermekek is azt mondják, jó eljönni erre a zenés vigadalomra. A közösség találkozását, összetartozását nagyon fontosnak tartom, és ezt is jól szolgálja ez a rendezvény.

A Mokry-majálison többen elmondták, valóban szükség van ezekre a közösségépítő, lazább programokra, ahol csak annyi a „feladat”, hogy jól érezze magát az ember.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában