Hosszú hétvége

2023.05.28. 11:33

Fergeteges volt a battonyaiak pünkösdi forgataga - videóval

Hazatért sok elszármazott Battonyára, a hosszú hétvége minden korosztálynak kínált szórakozást. A pünkösdi forgatagban ültettek a babák tiszteletére fákat, volt sok zene, móka és kacagás, meg eperosztás. Bódi Csabi alaposan megtáncoltatta közönségét a főtéren.

Cs. I.

A helyi táncos csoportok is felléptek a főtéren.

Komoly, összehangolt szervezéssel igyekeztek a lakosság figyelmét jótékony célokra is felhívni, miközben a gyerekek kerültek a fókuszba a gyermeknapon Battonyán. Babafa ültetése is része volt a szombati programnak (2022-ben született gyermeknek a tiszteletére);  főzőversenyt is hirdettek (10  csapat nevezett); felléptek a helyi gyermekközösségek, bemutatók váltották egymást a színpadon; Hevesi Imre is nagy sikert aratott. 

Kocsikáztatták a gyerekeket.

A Jókai Színház művészei szintén Battonyára érkeztek. Lehetett kocsikázni; arcfestőknél átváltozni. Egy önzetlen felajánló friss  hazai földiepret vitt a gyerekeknek.

Minnie és Mickey egerekkel lehetett fotózkodni.

A Battonyai Közművelődési Nonprofit Kft. és az önkormányzat közös szervezésében megvalósult program keretében ingyenesen lehetett a rodeobikát kipróbálni, az ugrálóvárakat tesztelni sok egyéb szórakoztató, játékos lehetőség mellett. 

Nagyon sokan várták Bódi Csabi koncertjét. Fotó: Facebook

A szombati napon több zenés műsor is a főtérre vontotta a legfiatalabbaktól a középkorosztályon át a nézőket. A pünkösdi forgatagban a legnagyobb várakozás Bódi Csabi érkezését övezte. Jött, énekelt s megénekeltette, megtáncoltatta a battonyaiakat - fantasztikus hangulatot varázsolt a főtérre.
A fiatalok nagy kedvence (ESSEMM) is fellépője volt a pünkösdi forgatagnak. Retro diszkóval ért véget vasárnap hajnalra a program.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában