Orosháza

2023.05.23. 15:18

Az apuka hajókázós, vidám dekorációval lepte meg a gyermekosztályt

Hangulatukat is javítják az orosházi kórház csecsemő- és gyermekosztályán gyógyulóknak azok a színes festmények, amelyekre ha ránéznek, mosoly jelenik meg arcukon. Fantáziájukat megmozgatja, talán feledtetni is képes a betegségeket.

Cs. I.

Harangozó Krisztián és az osztály főnővére, Papné Fehér Anita a dekoráció előtt.

Fotó: Melega Krisztián/Dr. László Elek Kórház

A Harangozó testvérek úgy gondolták, jobban nézne ki a csecsemő- és gyermekosztály nővérpultja előtti fal, ha színes és vidám lenne. 
Orosházán, a Kossuth Lajos utcában működő Bézier Studió két tulajdonosa, Harangozó Krisztián és Harangozó Milán kereste meg a kórházat, hogy a gyermekosztályra készítenének faldekorációt.
– Mint helyi vállalkozók, szerettünk volna mi is beletenni valamit a "nagy közösbe" a magunk módján. Márciusban megszületett a kislányom, feleségem pedig a várandóssága alatt a Dr. László Elek Kórházba járt terhesgondozásra, érzelmileg is van kötődésem az intézményhez. Emellett labdarúgó edzőként is nagyon sokat vagyok gyerekekkel, így adta magát, hogy a gyermekosztályra készítsünk valami színeset, vidámat, ami a bent gyógyuló gyerekeknek mosolyt csal az arcára – fogalmazta meg a felajánlás ötletét Harangozó Krisztián. 
A választás végül a nővérpult előtti, 7,5 négyzetméteres felületre esett, hiszen ezt mindenki látja. Az elkészült fali dekoráció pedig valóban vidám és színes lett. Az osztályon gyógyuló gyerekek, szüleik, a gyógyítók hálásak a látványért, a felajánlásért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában