Virágözön

2023.05.20. 13:59

Ahogy végignéztünk Jamina utcáin, lényegében mindenhol „virágba borult” embereket láttunk

Két békéscsabai önkormányzati képviselő is virágot osztott díjmentesen jaminai választókerületében szombaton délelőtt. Nagy Ferenc a Kolozsvári utcai orvosi rendelőnél, Ádám Pál pedig az Ádám-tüzépen lepte meg választókerülete lakóit egynyári növényekkel képviselői keretéből.

Ny. L.

Ádám Pálnál ötszáz ember jutott virághoz

Gyalogosan, kerékpárral, autóval is érkeztek az emberek, és kivárták a sorukat. Ádám Pál 1500 virágot ajándékozott, 500-an juthattak így kiültethető palántákhoz. A Csabai Kolbászklub több tagja is Ádám Pál kerületében él, így ők összesen negyven növényt – köztük mézvirágot is – vihettek az Uhrin Zoltán Klubházba, hogy elültessék.

Nagy Ferenc a növények átadása mellett beszélgetett is választókerülete lakóival  

Nagy Ferencnél is sorjáztak az emberek virágért, de hagyott azért az óvodának és a bölcsődének is. Ahogy végignézett az ember Jamina utcáin, lényegében mindenhol „virágba borult” embereket látott. A két képviselő elmondta, az ingyenes virágosztással is tenni szerettek volna a virágosabb Jamináért, Békéscsabáért. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában