Bird

2023.04.21. 10:45

Újabb csabai középiskolások próbálhatták ki az elektromos rollereket

.Tovább folytatódott a békéscsabai középiskolás diákok edukációja az elektromos rollerek használatával kapcsolatban.

Gyemendi Réka [email protected]

A Szent György-iskola diákjai teszteltek csütörtökön. Fotó: Somogyi Martin/BSZC Szent Györgyi Albert Technikum és Kollégium

A helyi üzemeltetők április 14-én tartottak először oktatónapot a lakosságnak és középiskolás csoportoknak a Csabagyöngye Kulturális Központ előtt. Az edukációt folytatva csütörtökön a BSZC Szent Györgyi Albert Technikum és Kollégiumba látogatott el a Bird Magyarország helyi képviselete, ahol a diákönkormányzattal együttműködve ismertették a fiatalokkal az elektromos rollerek helyes, biztonságos használatát. Emellett tizenöt járművet is magukkal vittek, így a fiatalok felügyelet mellett próbálhatták ki azokat. 

A Bird csapata pénteken az Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégiumba, valamint a Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnáziumba látogat el.

Mint megírtuk, a csabai közgyűlés április 6-án egyhangúlag megszavazta a Bird közösségi rollerhálózat bevezetését a városban. 

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában