Mezőkovácsháza

2023.04.08. 12:55

Ovisoknak adományoztak az újrahasznosítás reményében

Közel ezer, nagyméretű tároló tasakot adományozott a Hungária Pehely KFT. a Mezőkovácsházi Négy Évszak Óvoda és Bölcsődének. A kereskedelemből kivont „táskákat” a cég az általuk készített paplanok csomagolására használta értékesítéskor.

Cs. I.

Jó helyre került az adomány, kreatív közösséghez, az óvodásokhoz. Fotó: Mezőkovácsházi Négy Évszak Óvoda és Bölcsőde/Facebook

Első gondolatuk az volt, hogy felajánlják újrahasznosításra a Mezőkovácsházi Négy Évszak Óvoda és Bölcsődének. Ismerve az óvodapedagógusok kreativitását, biztosak voltak benne, hogy a 10 kartonnyi adomány jó kezekbe kerül.

Az adomány húsvét előtt érkezett. Az első 200 darabot a nyuszi hozta a gyerekeknek – így, az ünnep közeledtével minden családhoz eljutott egy-egy tároló tasak. 

A Maci csoportos gyerekek örömmel újságolták az óvó néniknek, hogy ezekbe a táskákba bizony ők is beleférnek – olvasható az ovi közösségi oldalán a bejegyzés.

A további tasakok újrahasznosításában segítségükre lesz a Mezőkovácsházi Városi Könyvtár és a Mezőkovácsházi Református Misszió Egyházközösség is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában