Jótékonykodás

2023.04.07. 20:17

Micsoda összefogás! Battonya megmutatta: így kell gyűjteni Gyuszika gyógyulásáért

Közel 150 segíteni szándékozó battonyai szórakozott együtt a művelődési ház által szervezett jótékonysági bálon, amit Halik Gyuszika gyógyulása érdekében szerveztek meg. Példás összefogásra képes ez a város. Nyolcszázötvenezer-ötszáz forint jutott el a családhoz ennek a kezdeményezésnek köszönhetően.

Cs. I.

Gyuszika élvezte a báli zenés pillanatokat is. Fotó: Facebook

– Várakozásainkat is felülmúlta az adomány összege, amivel segíteni tudjuk a családot. A bál remek hangulatban telt el, mindenki jól érezte magát – fogalmaztak a végelszámolás után a szervezők. A fiú is élvezte az est minden percét, hiszen megtáncoltatták, kézről kézre adták, rengeteg élményben lehetett része.

Az apuka, Halik Gyula vette át Balázsné Szabó Erzsébet intézményvezetőtől a támogatást.

– Mi, battonyaiak bebizonyítottuk, hogy egy nemes cél érdekében össze tudunk fogni, és egy emberként tudunk segíteni egy rászoruló családnak – jelen esetben a Halik családnak – Gyuszika gyógyulása érdekében. A szülők nagy örömmel fogadták ötletünket, és elkezdődött a szervezés. Megmozdult a város, összefogtak a battonyaiak, amelyhez kapcsolódtak a környező településeken élők is. Sorra érkeztek az anyagi támogatások, a tombolafelajánlások, fogytak a támogatói jegyek és a bálra a belépőjegyek. A zenekar ingyen játszott, a biztonsági cég ingyen végezte a feladatát, a büfés is felajánlásával segítette e nemes célú kezdeményezést. Továbbá Battonya Város Képviselő-testülete és Battonya jegyzője összesen 200 ezer forinttal támogatta a kezdeményezést – adták hírül a sikert a művelődési ház közösségi oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában