Százszorszép csoport

2023.04.17. 14:07

Mazsorettek fővárosává vált Szeghalom – galériával

A negyedik alkalommal megrendezett országos mazsorett fesztiválon kiemelt arany fokozatú minősítést ért el a szeghalmi Százszorszép csoport.

L. B.

Országos mazsorettfesztiválnak adott otthont Szeghalom

Forrás: Szeghalom

A mazsorettek fővárosává vált szombaton Szeghalom: a városi sportcsarnokban immár negyedik alkalommal rendeztek országos fesztivált. A seregszemlére érkeztek a helyiek mellett Budapestről, Debrecenből, Nádudvarról is csoportok, kicsik és nagyok egyaránt.

Mint ahogy azt az önkormányzat Facebook-oldalán ismertették, a szeghalmi Szivárvány csoport arany oklevelet, a Csillag csoport pedig egy arany és egy ezüst oklevelet érdemelt ki. A fesztiválon egy minősítés is zajlott a legfelső, azaz D szinten: a Macskinné Pór Erzsébet művészeti vezető által irányított Szeghalmi Mazsorett Együttes Százszorszép csoportja a szakmai zsűritől 95 pontot kapott a lehetséges 100-ból, így kiemelt arany fokozatú minősítést ért el. A csoportot a békéscsabai Körösparti Vasutas Koncert Fúvószenekar kísérte Döge Csaba karmester vezetésével. A rendezvényen közreműködött a Sárréti Mazsorett Együttes, valamint a Szeghalmi Mazsorett Együttes Mini és Jázmin csoportja is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában