Flashmob

2023.04.13. 10:21

Egy beteg kisfiúért fújt óriásbuborékot Gyulán Gergő

Különleges flashmobot, óriásbuborék-fújást szervezett szerdán délután a gyulai művelődési központ mellett egy beteg kisfiú, a myeloid leukémiában szenvedő Papp Olivér és családja támogatása érdekében Halász Gergő.

P. G.

A sarkadi fiatalember rengeteg karitatív akcióban vállal szerepet

A sarkadi fiatalember kilencedik éve foglalkozik ezzel a tevékenységgel főállásban, rengeteg helyen járt már, így hazánk számos táján, illetve a határon túli magyar területeken is. Hivatása mellett rengeteg karitatív akcióban vállal szerepet, illetve ő maga is szervez ilyen eseményeket. Mint mondta, nagyon lényegesnek tartja, hogy lehetőségei szerint segítsen, illetve felhívja mások figyelmét is annak fontosságára. 

Elsőként a siket gyerekeket támogatta ilyen módon Budapesten, de a Dunántúlon, Debrecenben, Sárospatakon, illetve Békésben is több helyen is támogatott már nehéz sorsú, beteg gyermekeket, a kezdeményezést mindenütt kedvezően fogadták. 

Mint megtudtuk, a program mindig hasonló módon zajlik. A fiatalember óriásbuborékot fúj, majd lufit hajtogat, a segíteni akaró érdeklődők pedig egy dobozba, egy becsületkasszába tehetik be azt az összeget, amellyel támogatnák a nemes ügyet, ebben az esetben a kisfiú gyógykezelését. A dobozt minden esemény végén érintetlenül átadja a családoknak. A szerdai eseményen 100 ezer 500 forint gyűlt össze, amit a szülők a gyakori szegedi gyógykezelésekhez elengedhetetlen utazásokra fordítják. A gyulai programon egyébként maga a család is jelen volt.

Gergő pénteken délután ugyanilyen programon vár mindenkit Békéscsabán, a szökőkutaknál, ahol Józsa Petra Hanna gyógyulását lehet majd támogatni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában