Medgyesi Civil Kerekasztal

2023.03.17. 17:42

Retró hangulatú májusi ünnepet kezdeményeznek a medgyesi civilek

Idén harmadik alkalommal ült össze a napokban a Medgyesi Civil Kerekasztal. A művelődési ház emeleti klubtermében megtartott eszmecserén a tagszervezetek a képviselőiken keresztül értékelték az elmúlt időszak programjait, sőt sorra vették a napirenden lévő feladatokat is.

N. Sz.

Illusztráció

Forrás: Shuttertock

Kraller József polgármester elmondta, az érintettek egyöntetűen úgy vélik, sikeres volt a sok-sok új elemmel tarkított március 15-ei rendezvény, legfőképpen a "Pilvax kávéház" megnyitása, amit szeretnének hagyománnyá emelni. A civilek átbeszélték a Felvidékről kitelepítettek április 12-ei emléknapjának részleteit is, emellett szó esett a közelgő húsvéti alkotóházról, az óvodai bálról, a gyermeknapról. Felmerült egy retró hangulatú május elsejei ünnep megtartása, és elhangzott, hogy szeptemberben a Békés Vármegyei Civil Központtal együttműködve Medgyesegyháza ad otthont a szokásos, nagy volumenű véradásnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában