Újra mozaikkereső!

2023.03.18. 08:56

Nyerjen milliókat a Békés Megyei Hírlap előfizetésével!

Hűséges Békés Megyei Hírlap-előfizetőink számára idén is elindítjuk a Mozaikkereső játékunkat. A nyereményeket úgy válogattuk össze, hogy a nehezebb gazdasági környezetben a legnagyobb segítség legyen: a játékunkkal az olvasóink pénzt nyerhetnek.

Beol.hu

Forrás: Shutterstock

A szombaton induló Mozaikkereső játékunk fődíja 5 millió forint. A milliók mellett 10 × 500 000 forintot, valamint 20 × 100 000 forintot is kisorsolunk az előfizetőink között. A nyereményjátékban a kiadó mind a 19 vármegyei napilapjának előfizetői együttesen vehetnek részt, így a Békés Megyei Hírlap-előfizetők is.

A játék menete nagyon egyszerű: a március 18-ai Békés Megyei Hírlapban jelenik meg a játékszelvény.

A március 20-ától számítva minden kedden, csütörtökön és szombaton megjelenő mozaikdarabokat ragassza fel a szelvényre, majd a szelvényt küldje be a megadott címre, és nyerje meg az értékes pénznyeremények egyikét!

 

A 12 mozaikdarab közül az idén két Joker mozaik lesz, amelyek bármelyik mozaikdarabot helyettesíthetik, amennyiben lemaradna valamelyikről.

A játék pontos menete tehát az alábbi:

  • Március 18-án megjelenik a napilapban a játékszelvény. De ha véletlenül elszalasztja, akkor se aggódjon, április 1-jén megjelenik újból.
  • Március 20-ától kétnaponta (kedden, csütörtökön és szombaton) megjelenik egy mozaikdarab, amelyet erre a játékszelvényre kell felragasztani a megfelelő helyre. Összesen 12 mozaikdarab fog megjelenni.
  • Az utolsó két mozaik Joker mozaik lesz, amelyeket bármelyik mozaikdarab helyett felragaszthat, de egy játékszelvényen maximum 2 Joker szerepelhet.
  • A játékszelvényt a felragasztott mozaikdarabokkal 2023. április 27-ig juttassa el postai úton a szelvényen található címre!
  • A borítékra, kérjük, írja rá: Mozaikkereső

A játékban csak az előfizetőink vehetnek részt, tehát 2023. március, április és május havában is érvényes előfizetéssel kell rendelkeznie annak, aki meg szeretné nyerni az ajándékok egyikét.

A nyeremények sorsolása 2023. május 4-én 10 órakor lesz, közjegyző jelenlétében.

A részletes játékszabály a www.mozaikkereso.hu oldalon olvasható.

Keresse a játékszelvényt a lapban, ne hagyja ki, és játsszon velünk!

Köszönjük, hogy megtisztel minket a részvételével!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában