JóPálya – és a Tiéd?

2023.03.07. 16:04

Megvalósulhat a diákok álmodta társasjáték

Mivel már 12-13 éves korban foglalkoztatja a tanulókat a továbbtanulás, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ismét meghirdeti háromfordulós vetélkedőjét Békés vármegyei általános iskolák 6-7. osztályos tanulói részére. A programmal szeretnék elérni, hogy a diákok önállóan is ismerkedjenek a szakmák világával, szélesítsék látókörüket, és minél tájékozottabbak legyenek a szakmatanulási lehetőségek terén.

L. B.

Mint ahogy azt a JóPálya – és a Tiéd? Facebook-oldalon írták, a verseny három fordulóból áll. Az első fordulóban a feladat három, pár perces szakmabemutató kisfilm megnézése, majd válaszolni kell 18 kérdésre. A második fordulóban egy kreatív pályaorintációs társasjátékot kell megálmodni, amiből a legjobbat megvalósítják majd. A harmadik fordulóba jutott csapatok Békéscsabán egy interaktív napon mérik össze a tudásukat.

A 6-7. osztályos tanulókból kialakított háromtagú csapatok március 15-ig jelentkezhetnek a versenyre a [email protected] e-mail címen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában