Lőkösháza Fejlődéséért Alapítvány

2023.03.14. 13:50

Jelmezes bulin búcsúztatták a telet, szelfifalnál fotózkodtak Lőkösházán

Nemrégiben átalakult a Lőkösháza Fejlődéséért Alapítvány, 12 év közös munka után Szűcsné Gergely Györgyi, a település polgármestere és Vásárhelyi László alpolgármester – mint alapítók – köszönték meg a munkát a leköszönő tagoknak. A polgármester kiemelte, rengeteg sikeres rendezvény, sok-sok közös munka van mögöttük.

Ny. L.

Az est házigazdái Dj Deka és Miss Chrisstyn voltak

Forrás: Facebook

Az alapítvány kuratóriumának új elnöke Földi Venczel Hajnalka lett, az új tagok: Bozó-Balázs Evelin, Pál Erika, Kacz Zoltán, Kovács Krisztián, Mohácsiné Tóth Tímea. Az egyesület új titkára Nagy Dia, a felügyelő bizottság új tagja Ködmön Klára. Továbbra is tagok maradtak a kuratóriumban: Fodor Béláné, Bozóné Éva, Nagy Csaba, Borzánné Marika és Farkasné Edit. Első ülésükön ígértet tettek, hogy megrendeznek egy télbúcsúztató, jelmezes bulit. Ezt szombaton tartották meg a lőkösházi művelődési házban.

Szűcsné Gergely Györgyi elmondta, már az előkészületekben sokan dolgoztak össze. A gondozási központ munkatársai és ellátottjai szebbnél szebb karneváli szemüvegeket készítettek, többek között Pál Erika, Földi Venczel Hajnalka és Szűcs Bogi aktív részvételével zajlott a teremdíszítés.

A bulin csaknem 150-en vettek részt, és érezték jól magukat. Az est házigazdái Dj Deka és Miss Chrisstyn voltak, a résztvevők batyuikban sok-sok finomsággal érkeztek. A művelődési házban fotózkodhattak is a bulizók az újonnan kialakított szelfifal előtt.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában