Testületi ülés

2023.03.08. 14:14

Ismét szerveznek állatvásárt Vésztőn

Retró hangulatot idézve ismét országos állat- és kirakodóvásárt rendeznek Vésztőn, április 29-én – derült ki a képviselő-testület nemrég tartott ülésén.

L. B.

Forrás: Shutterstock

Karakas Anikó polgármester elmondta: 2021-ben szerveztek kisgazdanapot a városban, állatokkal és gépekkel, és a helyiek várták, hogy ennek legyen folytatása. Úgy döntöttek, hogy ennek keretében megidézik az egykori, nagy hagyományokra visszatekintő vésztői országos állat- és kirakodóvásárok hangulatát az állatvásártéren, félig-meddig szabadidős programként. Virágné Rábai Alexandra önkormányzati képviselő hozzátette, megmozgatnak mindent, hogy legyen elég kiállító, értékesítő és gazda a vásáron.

A téma akkor került szóba, amikor elfogadták a városüzemeltetési iroda idei munkatervét. Gyulai András igazgató ekkor mondta el, hogy április 29-én országos állat- és kirakodó vásárt rendeznek, és előtte rendbe kell tenni az állatvásárteret, a munka több hetet is igényel. A városüzemeltetési iroda egyébként számos feladatot lát el – fákat és virágokat ültetnek, ügyelnek az óvodák karbantartására –, és a közfoglalkoztatottak számára is az intézmény határozza meg a feladatokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában