Békéscsaba

2023.03.13. 14:11

Energetikai beruházások szolgáltatták a legfőbb témát

A TOP Plusz keretében hamarosan elérhető támogatásokkal kapcsolatban egyeztettek a minap Békéscsaba és a város térségében lévő települések vezetőivel – írta közösségi oldalán Herczeg Tamás országgyűlési képviselő.

L. B.

Forrás: Facebook

A többitől eltérően a megyeszékhely-központú járások fejlesztési lehetőségei egyelőre nem nyílt meg. De – mint kiemelte – ez nem jelenti azt, hogy tétlenkednének. Az önkormányzatok folyamatosan alakítják az elképzeléseiket a formálódó feltételek mellett, hogy a lehető legjobb megoldásokat találják meg, és minél több hasznos ügyet tudjanak előrébb vinni, megvalósítani.

Herczeg Tamás országgyűlési képviselő elmondta, hogy a megbeszélés egyik kiemelt témájaként az energetikai beruházások szolgáltak. Úgy véli, jó hír, hogy a geotermikus hőhasznosításra épülő fejlesztések várhatóan a jövőben is százszázalékos támogatásban részesülhetnek. Ahogy zöld lesz a lámpa, gőzerővel használják majd ki a rendelkezésre álló forrásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában