Webáruház

2023.03.12. 10:32

Barnakőszén vásárlást hirdettek Gyomaendrődön

Webáruházat hoztak létre a lakossági megrendelések teljesítésére.

V. E.

Fotó: Toldi Balázs/Facebook

A tavalyi év végén lakossági barnakőszén igény felmérés történt, melynek eredményeként elindította a kormány a magyarországi barnakőszén-programot, segítve az önkormányzati intézmények fűtését, valamint lehetőséget adva a lakosságnak a hazai barnakőszén elérhető áron történő megvásárlásához – adta hírül a lakosságnak a napokban Toldi Balázs, Gyomaendrőd polgármestere.

Elmondta, az Ormosszén Zrt. felkészült a lakossági megrendelések teljesítésére, amelynek érdekében webáruházat hozott létre, ami elérhető a https://hazaiszen.hu weboldalon. Hozzátette, ezen a webcímen a regisztrációt követően a lakossági megrendeléseket ugyanúgy lehet intézni, mint bármely más internetes áruházban.

Amennyiben pedig valaki nem rendelkezik interneteléréssel, és nem tud igénybe venni segítséget a megrendelés lebonyolításához, úgy a gyomaendrődi önkormányzati hivatalban, ügyfélfogadási időben tud megrendelést leadni.

Toldi Balázs felhívta a lakosság figyelmét arra, hogy a hivatal csak közvetítői feladatokat lát el a megrendelés továbbításában, a megrendelt szén kiszállításában és az áru ellenértékének kifizetésében viszont nincs szerepe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában