Ünnepség

2023.03.13. 17:34

Állami kitüntetést vehetett át dr. Vincze Gábor és Gyarmati Sándor

Dr. Vincze Gábor pszichiáter és Gyarmati Sándor polgárőr is rangos kitüntetést vehetett át hétfőn Pintér Sándor belügyminisztertől.

P. G.

Vincze Gábornak Pintér Sándor adta át az elismerést

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Alkotni és gyarapodni csak békében és biztonságban lehet – hangsúlyozta Rétvári Bence miniszterhelyettes a Belügyminisztérium az 1848-as forradalom és szabadságharc 175. évfordulója alkalmából megrendezett központi ünnepségén hétfőn. A rendezvényen Pintér Sándor belügyminiszter elismeréseket adott át, Békés vármegyei személyiségek is kitüntetést vehettek át az eseményen.

Novák Katalin, Magyarország köztársasági elnöke a belügyminiszter előterjesztésére a testi betegségek pszichiátriai tüneteinek kutatásában elért kiemelkedő eredményei, valamint szakterületével összefüggő, jelentős publikációs tevékenysége és vezetői munkája elismeréséül dr. Vincze Gábor PhD-nek pszichiáternek, pszichoterapeutának, addiktológusnak, kijelölt igazságügyi szakértőnek, a Békés Megyei Központi Kórház főorvosának, a Szegedi Tudományegyetem címzetes egyetemi tanárának, a Gál Ferenc Egyetem Egészség- és Szociális Kar dékánjának, a Magyar Pszichiátriai Társaság Délkelet-magyarországi Tagozata elnökének a Magyar Érdemrend Tisztikeresztje Polgári Tagozatát adományozta.

Polgár?r
Gyarmati Sándor több évtizede szervezi a polgárőrök munkáját
Forrás: MW

A köztársasági elnök a Magyar Arany Érdemkereszt Polgári Tagozatát adományozta a polgárőrség soraiban végzett több évtizedes felelősségteljes munkája, valamint a Békés vármegyében működő polgárőr egyesületek önkéntes tevékenységének szervezésében vállalt szerepe elismeréséül Gyarmati Sándornak, a Békés Vármegyei Polgárőrök Szövetsége elnökének.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában