Újabb szörnyű részletek

2023.02.21. 13:05

Megbotránkoztatta a falut a pedofil tanár ügye

Megbotránkoztatta a Békés vármegyei falut a pedofil pedagógus és a saját 13 éves lányával fajtalankodó apa ügye. Helybélieket kérdeztünk a gyomorforgató ügyről. Kedden az ügyet feltáró PestiSrácok portál is további részleteket hozott nyilvánosságra.

Beol.hu

Az apa szerepét is tisztáznia kell a rendőrségi vizsgálatnak /Illusztráció/

Forrás: Shutterstock

Megbotránkoztatta a falut az ügy – mondták az egyik helyi kocsmában iszogatók, hozzáfűzve, nyilván nem egy szokványos történetről van szó. Hangsúlyozták, hogy immár mind a két érintett férfi rács mögött van, hogy a hatóságok teszik a dolgukat, és bíznak abban, hogy elnyerik megérdemelt büntetésüket azok, akik bántották a tizenéves lányt. 

Az ügyet a Pesti Srácok hozta nyilvánosságra. A szakember az általános iskolában a helyiek szerint a felső tagozatosok számára történelmet tanított, a lapunknak nyilatkozók nem fedeztek fel rajta semmi különöset. Más értesülések szerint korábban máshol is tanított, kiváló pedagógusnak tartották, azonban kisiklott az élete és alkoholizált is, ezért kellett a korábbi helyekről távoznia.

Az apa viszont igencsak feltűnő módon viselkedett a faluban. A helyiek szerint volt, hogy rózsaszín ruhákat hordott, de megesett, hogy sárga cipőt, lila harisnyát és női sapkát vett magára. Nem foglalkoztak vele különösebben, egyszerűen csak szexuálisan aberráltnak tartották. Ezzel sem törődtek igazán. Az egyik helybeli úgy fogalmazott: mindenkinek megvan a maga baja, nem szabad beleszólni mások életébe, vannak erre illetékes hatóságok.

Az egyik helyi trafikban arról meséltek, hogy a fura apa haspólóban, cicanadrágban és női papucsban is kiment az utcára. Egy utánfutós biciklivel járta a falut és a boltokat, és gyűjtötte a papírhulladékokat. Azt, hogy miért, nem tudták megmondani, de a kocsmában azt fejtegették, hogy a közeli városba vitte, illetve elképzelhető az is, hogy azzal fűtött otthonában.

A Pesti Srácoknak a rendőrségen azt írták, hogy az érintett ügyben az Orosházi Rendőrkapitányság február 3-án szexuális visszaélés miatt őrizetbe vett két férfit. A nyomozás eddigi adatai szerint mindketten egyikük 13 éves lánya sérelmére követtek el szexuális bűncselekményt. A nyomozásról az eljárás érdekeire, valamint a gyermekre tekintettel azonban bővebb tájékoztatást nem adtak. A főügyészségen pedig azt közölték, hogy a Békéscsabai Járásbíróságon február 5-én és 6-án elrendelték mindkét férfi letartóztatását egy hónapra.

A hatályos jogszabály szerint az, aki a 14 év alattival szexuális cselekményt végez, vagy 14 év alattit arra bír rá, hogy mással szexuális cselekményt végezzen, egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. A mostani esetben azonban fennállhat a minősített eset. Ugyanis, ha a sértett az elkövető hozzátartozója vagy nevelése, felügyelete, gondozása alatt áll, illetve az elkövető a szexuális visszaélést a sértettel kapcsolatban fennálló egyéb hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve követi el, a büntetés kettőtől nyolc évig terjedhet.

Frissítés

Korábbi iskolájából is kamaszok molesztálása miatt küldték el
A gyanúsítottak helyzete a teljesebb kép alapján azonban most még súlyosabb, mint amit eddig lefestettünk – írta keddi cikkében az ügyről a PestiSrácok.hu. 

– Valóban terjed olyan pletyka, hogy az apa ajánlotta fel a gyerekét a történelemtanárnak, de erre vonatkozóan nem merült fel adat. Az édesapa az, aki a bűncselekmény gyanúját bejelentette a rendőrségen. Az őrizetbe vételére azért került sor, mert a fiatalkorú lány kihallgatása során elmondta: saját apja is folytatott vele szexuális cselekményt, méghozzá már évekkel ezelőtt – fogalmazott a hírportál informátora.

Mint írták, azt egyelőre nem tudni, hogyan került a gyermek a tanár, N. Z. lakására. Úgy tudják, a kiskamasz viszont azt mondta a rendőröknek, ő levetkőzött, Z. bácsi pedig csak nézte őt meztelenül, közben önkielégítést végzett. A 13 éves lánytól a nyomozók megkérdezték, volt-e már szexuális kapcsolata (ennek abból a szempontból lehet jelentősége, hogy megrontásról beszélhetünk-e), mire a gyermek azt mondta, 10 éves kora óta már nem szűz, és saját édesapja avatta be…
A PestiSrácok azt írta, hogy már a tanár előző munkahelyén, egy orosházi általános iskolában is felmerültek aggályok a pedagógussal, ott emiatt szűnt meg a munkaviszonya. A szerkesztőség megkapott több elmentett üzenetet, amelyeket akkoriban küldözgetett egy volt tanítványának. Az a lány a zaklatás idején 15 éves volt. 

A tanár üzeneteiben olyanokat is leírt, hogyan simogatná a lány melleit, a fenekét, csupa finom szeretettel, de ha nem engedné a lány, akkor sincs semmi baj. „Azért nagy Szeretés!” Ugyan a tini ezután már csak jó éjszakát kíván, a lementett üzenetek szerint még aznap éjjel, sőt, napokig bombázza üzenetekkel Z. bácsi. Először csak a fenti társalgást követően egy órával arról biztosítja, hogy ez csak játszadozás volt, csak játszott a gondolattal és meg is kapta, amire vágyott. Majd mivel nem kap választ továbbra sem, aggódni kezd és arra kéri a fiatalkorút, tartsa a diszkréciót, törölje az üzeneteit.

Azonnali hatállyal felmondták a szerződését
„Az intézményvezető számára 2023. február 7-én vált részben ismertté a bűncselekmény gyanúja, amit azonnal jelzett a tankerületi központ részére. A bűncselekménnyel gyanúsított férfi 2022 szeptembere óta tanított óraadóként, megbízási szerződése azonnali hatállyal felmondásra került 2023. február 7. napján” – írta a tankerületi központ a PestiSrácok kérdésére.

A PestiSrácok teljes cikkét ITT olvashatja el.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában