Battonya

2023.02.22. 08:41

Ezredszerre is igent mondtak

A Házasság hete alkalmából a tavalyi sikeres rendezvényt folytatva idén is köszöntötték a 25 és 50 éve házasságot kötött párokat.

Cs. I.

A párok emléklapot kaptak, volt pezsgős koccintás és ünnepi torta

Balázsné Szabó Erzsébet intézményvezető elmondta, hét jubiláló pár érkezett e jeles alkalomra. Még Székesfehérvárról és Budapestről is hazalátogattak, hogy részeseivé váljanak a meghitt pillanatoknak, hiszen anyakönyvvezető előtt erősíthették meg egykori fogadalmukat. 

– A battonyai önkormányzat és a Battonya Közművelődési Nonprofit Kft. közös rendezvényét a Házasság hete alkalmából hirdettük meg idén is, hogy ráirányítsuk a figyelmet a házasság és a család fontosságára­. Mi azokat az itt házasságot kötötteket hívtuk meg, akik idén ünneplik ezüst-, arany- vagy gyémántlakodalmukat. Így ma köszönthetünk három házaspárt, akik 25 éve, négy párt, akik 50 éve férj és feleség­. Az idei év mottója: Szeretetbe kapaszkodva! Önök és az együtt eltöltött éveik a példák, hiszen a házasság örökkévaló éveit hangsúlyozzák – fogalmazott Balázsné Szabó Erzsébet.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában