Ünnepség

2023.02.04. 10:37

Diplomaátadóval és aláírással kezdetét vette a jövő Szarvason – galériával

A végzős hallgatók búcsúztatása mellett aláírták azokat az együttműködési megállapodásokat, melyeket az egyetem kötött a többi tankerületi központtal és az Alföldi Agrárszakképzési Centrummal.

V. E.

Fotó: Babák Zoltán

Sikeres záróvizsgát tett hallgatóink vehették át oklevelüket pénteken a Cervinus Teátrumban – adta hírül a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Szarvasi Képzési Helye. Kifejtették, a végzős hallgatók búcsúztatása mellett a jövő építése is elkezdődött, hiszen az ünnepség keretein belül aláírták azokat az együttműködési megállapodásokat, melyeket az egyetem kötött a békéscsabai, a gyulai, a szolnoki tankerületi központokkal és az Alföldi Agrárszakképzési Centrummal. 

Dr. Sipos Virág Katalin, a MATE Szent István Campus főigazgató-helyettese köszöntő beszédében hangsúlyozta, hogy a szarvasi agrárképzésnek több száz éves a múltja, és a jövőben is fontossággal, létjogosultsággal bír. A jövő pedig az ünnepélyes aláírással megkezdődött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában