Beköszönés

2023.01.04. 14:56

Szót fogadott Gréta, Orosháza első idei babája

Orosházán az új év első babája január 1-jén 7 óra 46 perckor született meg a Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet Szülészet Nőgyógyászati Osztályán. Mint arról beszámoltunk, Muzsla Balázs és Muzsla-Németh Tímea gyermeke, Gréta 3550 grammal és 51 centiméterrel érkezett. Már a világrajövetele előtt nem várt izgalmakat okozott a családnak.

Cs. I.

Szófogadó gyerek, hiszen azt kértem tőle, hogy várja meg a januárt, mert anyukám kivett szabadságot, hogy otthon segítsen – mondja az újdonsült édesanya, miközben békésen szunyókáló gyermekét tartja a karjában.

– A várandósságom alatt minden tökéletes volt, a kiírt időpontban befeküdtem az osztályra. Egy nappal a tervezettnél korábban kezdődtek a fájások, bementem a szülőszobára, ahol azonban kiderült, hogy nem várt komplikációk léptek fel és a köldökzsinór is a kicsi nyaka köré tekeredett.

– Ezért dr. Kancsó János adjunktus a császármetszés mellett döntött. Itt aztán mint utólag megtudtam már minden rendben zajlott – mesélte Muzsla-Németh Tímea.

A születése után a kicsi a csecsemő- és gyermekosztályra került, ahol gyorsan erősödött, mostanra minden rendben van, jókat eszik és nagyokat alszik.

Gréta az első gyermek a családban, akit már nagyon várnak otthon. Nagymamája és a rokonok épp a fotózás ideje alatt érkeztek látogatóba, hogy az üvegfal mögül csodálják meg az új családtagot.

Dr. Farkas Norbert orvosigazgató, valamint a szülészet -nőgyógyászati osztály nevében Vacsi-Hevesi Ágnes főnővér, a szülést vezető dr. Kancsó János és dr. Svarsnig Lajos osztályvezető főorvos köszöntötték a büszke anyukát és a kislányt.

A kórház nevében az édesanyát dr. Farkas Norbert orvosigazgató köszöntötte, majd a szokásoknak megfelelően a család 10 ezer forint értékű vásárlási utalványt kapott, aminek felét a Szent Szilvia Alapítvány, másik felét a Margaréta Babaáruház tulajdonosa, Nagy Krisztina Margaréta ajánlotta fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában