Staféta

2023.01.09. 08:34

Rákellenes világsétát tartottak Mezőberényben

P. G.

A rákellenes világsétán közel negyvenen vettek részt a városban /Beküldött fotó/

Megtartották a rákellenes világsétát vasárnap délután Mezőberényben is – értesült hírportálunk. Mint azt a részletekkel kapcsolatban megtudtuk, közel negyvenen vettek részt a programon a hét utolsó napján, délután három és négy óra között. 

A stafétaként megvalósult egyedülálló kezdeményezést már harmadik alkalommal szervezték meg. A találkozó 15 órakor a Főtéri parkban volt, és a séta a református templom felé, illetve a Petőfi utcán a Piac térig tartott. 

Az eseményhez a helyszínen is lehetett csatlakozni, és regisztrálhatta magát minden sétáló a honlapon is. A séta egyben adománygyűjtés is volt. Tavaly is ott volt Mezőberény azon 46 hazai település között, a helyiek pedig azon 650 sétáló között, akik hozzájárultak ahhoz, hogy a világot átfogó adománygyűjtésből a Magyar Rákellenes Liga is támogatást kaphasson.

Az eseményen bárki részt vehetett, aki együttérzését akarta kifejezni a daganatos beteg hozzátartozója, ismerőse vagy a rákbetegek iránt, illetve támogatni szeretné a daganatos betegségek elleni harcot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában