Turizmus

2023.01.02. 12:23

Így tartanak nyitva a békéscsabai attrakciók

Összegyűjtötték, hogy a békéscsabai attrakciók, turisztikai látványosságok miként tartanak nyitva az év elején – közölték a visitbekescsaba.com oldalon.

L. B.

A Munkácsy Mihály Múzeum kiállítótermei március 31-ig zárva tartanak, a festőfejedelemről szóló tárlat ugyanakkor bizonyos időszakokban megtekinthető. A Munkácsy Emlékház március 31-ig szintén szűkített nyitvatartással látogatható, csütörtöktől vasárnapig 10 és 16 óra között.

Bár a Csabagyöngye Kulturális Központ március 31-ig zárva van, a Lencsési Közösségi Ház és a Jaminai Közösségi Ház bizonyos napokon elérhető, mint ahogy a Meseháznál lévő nemzetiségi klubház is. A mezőmegyeri Arany János Művelődési Ház, a Meseház, a Molnárház és a Szlovák Tájház viszont március 31-ig nem nyit ki.

Az Árpád fürdő folyamatosan nyitva tart, a CsabaPark pedig március 31-ig 7 és 17 óra között látogatható. A Jókai színház március 31-ig zárva tart, a Napsugár bábszínházban pedig majd csak az emeleti próbateremben lesznek előadások. A megyei könyvtár január 9-től március 31-ig bizonyos korlátozások mellett érhető el, lehet könyveket kölcsönözni. A fiókkönyvtárak bezártak.

A teljes listát ITT találja meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában