Farsang

2023.01.10. 20:55

Batyus bállal nyitják az idei szezont Orosházán

Az Orosházi Fúvószenekari Egyesület és az Orosházi Német Nemzetiségi Önkormányzat közös szervezésében idén is lesz batyus bál. A helyszín a Székács evangélikus iskola díszterme lesz január 21-én, szombaton. A hangulat garantáltan a már évtizedek óta a megszokott lesz. A városban ez a rendezvény nyitja a báli szezont.

Cs. I.

Ez lesz a harmadik alkalom, hogy megszervezik a fúvósok a város legrégebbi bálját /Archív fotó: Für Henrik/

Lehet készülődni, a fúvósok már javában szervezkednek! Arra biztatnak mindenkit, kockás abroszba csomagolt elemózsián kívül ne hagyják otthon a táncos cipőt sem azok, akik idén is részeseivé akarnak válni a programnak.

A zenészek és a nemzetiségi önkormányzat 2018-ban döntöttek úgy, hogy 2019 januárjától közös szervezésben folytatják a báli hagyományokat, megmentve ezzel az immár több évtizedes rendezvényt.

A batyus bálnak adott a varázsa, sok baráti társaság járt addig is az eseményre és azóta is. A mottójuk idén is: ha jöttök, lesztek, ha hoztok, esztek!

A kovidos időszak kihagyása után ez a harmadik alkalom, hogy megszervezik a fúvósok a város legrégebbi bálját az Orosházi Német Nemzetiségi Önkormányzat támogatásával. Mint minden bálban, most is lesz műsor. A bál kezdéséig a fúvószenekar játszik, majd a Con Moto Party Band szolgáltatja a zenét.

Aki szeretne részt venni Orosháza legrégebbi báljában, ide kattintva tudhat meg még több részletet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában