Békési Fiatalokért Egyesület

2023.01.17. 10:41

Az első békési babát köszöntötték otthonában

A Békési Fiatalokért Egyesület idén is köszöntötte Békés első újszülött babáját és a gyermek családját – erről a szervezet számolt be a Facebook oldalán.

P. G.

Mint megtudtuk, a Békési Fiatalokért Egyesület tavaly indította útnak a Gólyahír Programját, melynek célja, hogy mindig köszöntsék az adott év első békési babáját, és családját megajándékozzák egy csomaggal.

– Békésen már sokféleképpen ünneplik, támogatják az újszülött gyermekeket, például az önkormányzat babacsomagot juttat el, és aki igényli babafát is ültet tiszteletükre. Szeretnénk, ha a család és majd a jövőben a gyermek is emlékezne arra, hogy ő az adott évben különleges volt, ő született először Békés városban, ezért hívtuk életre programunkat – emelték ki.

Együttműködve a rendelőintézet igazgatójával Erdélyi Imolával, valamint a védőnői szolgálat munkatársaival megtudták, hogy Sódar Bálint a 2023-as esztendő első békési babája, aki az év első napján, 16 óra 27 perckor látta meg a napvilágot a békéscsabai kórházban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában