Pándy Kálmán Tagkórház

2022.12.15. 17:01

Ünnepvárót tartottak a gyulai kórházban

Karácsonyi ünnepváró rendezvényt tartottak csütörtökön a gyulai Pándy Kálmán Tagkórházban.

V. E.

Az eseményen elsőként dr. Csomós Péter PhD habil, a Központi Laboratórium vezetője köszöntötte a jelenlévőket. Elmondta, idén az a megtiszteltetés érte egységüket, hogy a laboratórium kollektívája szervezhette meg az ünnepvárót. A karácsonyról kifejtette, véleménye szerint a legszebb ünnepünk, amelyhez közeledve ajándékkal készültek a kórház munkatársainak és gyerekeiknek. Ez pedig nem más, mint a laborban dolgozó szülők gyermekeinek hangja, egy-egy versben és énekben, kiegészítve némi tánccal, illetve a munkatársak műsorával.

Dr. Becsei László főigazgató főorvos kifejtette, öröm számára, hogy a pandémia miatti három év kihagyás után újra népes számban gyűltek össze a karácsonyi ünnepváróra a kórház dolgozói és családtagjaik. A hagyományok szerint idén is egy osztály, ezúttal a Központi Laboratórium hívta életre a rendezvényt. A főigazgató főorvos köszöntője után megérkezett a kórház Mikulása, majd elkezdődött az ünnepi műsor. Elsőként a Harruckern Táncegyüttes tagjai léptek fel, őket a gyerekek, majd a dolgozók követték, végül pedig a legkisebbek ajándékot választhattak a karácsonyfa alól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában