Szeretlek Békéscsaba Egyesület

2022.12.19. 11:13

Tűzpiros Ferrariba ültetik, aki vért ad Békéscsabán

Nagyszabású véradást szervez a Szeretlek Békéscsaba Egyesület a karácsonyi vásár keretében december 21-én, szerdán 12 és 15 óra között a Szent István téren, a Fiume hotelben – ismertette Frankó Attila, az egyesület elnöke. Hangsúlyozta, hogy minden önkéntest ajándékkal lepnek meg, illetve a segítők között kisorsolnak értékes nyereményt is: hat szerencsés egy élményutazással lehet gazdagabb, beülhet egy Ferrari Portofinóba.

L. B.

Frankó Attila érdekességként megemlítette, hogy 2000 óta szervez véradásokat. Az eltelt több mint két évtized alatt csaknem háromezren nyújtottak segítséget az általa kezdeményezett az akciókon. Ha most, december 21-én legalább 16-an adnak vért, akkor elérik és túllépik a háromezer véradót, ami 1350 liter vért és kilencezer megmentett életet jelent.

A karácsonyi vásár keretében lesz egy másik karitatív akció is: december 23-án, pénteken 13 órakor ételt és ruhát osztanak rászorulók számára a Munkácsy utcában, a Frankó Produkciós Iroda előtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában