Mikulás

2022.12.15. 12:38

Linamaros csomagokat vittek a gyógyuló gyerekeknek az orosházi kórházba

A Linamar Hungary Zrt. Mikulása a vállalatnál dolgozó szülők gyermekeinél járt, de ahogy az már hagyomány, gondolt a kórházban fekvő gyerekekre is.

Cs. I.

Fotó: Melega Krisztián

– Felelős foglalkoztatóként fontosnak tartjuk a segítségnyújtást, különösen ilyenkor, az ünnepekre készülve. Ezért, ahogy minden évben, idén is szerettük volna meglepni a Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet Csecsemő- és Gyermekosztályán gyógyulókat. Sok-sok finomsággal teli mikuláscsomagot juttattunk el hozzájuk, hogy a kórházban töltött idő alatt is érezhessék a közeledő ünnepek varázsát. Bízunk benne, hogy ez a kis apróság feledteti velük a kórházban töltött idők nehézségét és sikerült boldogságot csempészni napjaikba – írták a csomagok mellé.

A több zacskónyi ajándékot Deákné Maczkó Katalin humánpolitikai asszisztens és Pappné Jancsó Brigitta igazgatói asszisztens adta át dr. Kalydi Antónia gyermekorvosnak és dr. Kováts Anikó osztályvezető főorvosnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában